Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2010

TOP STORIES
Εδώ είναι και σήμερα το top stories και πάμε να δούμε μέσα σε 5 θέματα τα πιο σημαντικά ίσως νέα. Οι πηγές προέρχονται από: gossip-tv, star.gr, tv zapping και markos.tv


1) Η γνωστή σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου μετά τις καθημερινές σειρές <<Έρωτας>> και <<Κάρμα>> καταθέτει διάφορες προτάσεις για σειρές στον ΑΝΤ1. Η σεναριογράφος βρίσκετε σε συζητήσεις με τους ανθρώπους του καναλιού για τον αν υπάρχει ενδιαφέρον και φυσικά οικονομικό περιθώριο για την συνέχιση της συνεργασίας τους με κάτι καινούργιο και όχι απαραίτητα με μία καθημερινή σειρά αλλά και εβδομαδιαία.


2) Ο γνωστός chef Δημήτρης Σκαρμούτσος σε συνέντευξή του αποκάλυψε τον τρόπο που χρησιμοποιεί την μαγειρική σπίτι του λέγοντας <<Χρησιμοποιώ το κόλπο της μαγειρικής μόνο για να ρίξω καμία γκόμενα>>. Ο γνωστός chef δεν δίστασε να αποκαλύψει πως δεν μαγειρεύει στο σπίτι του, του αρέσει το βρώμικο και αγόρασε πρόσφατα τηλεόραση για να δει τα δοκιμαστικά του reality μαγειρικής.

3) Πολύ άσχημα <<τα έχει πάρει>> ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος, έξαλλος για τις σκηνές που προβάλλονται στο πρόγραμμα του mega <<Πάττυ, Η πιο όμορφη ιστορία>>, τα χώνει μέσω twitter λέγοντας <<Πάττυ αλήθεια σου λέω αν σε πετύχω πουθενά την έβαψες!!! Έλεος. Χαμουρέματα στις 6 και 20 το απόγευμα με 30 άρια τηλεθέασης στα παιδάκια;>> έγραψε το απόγευμα της Παρασκευής στο twitter του.

4) Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου στις 18:50 θα κάνει πρεμιέρα η νέα εκπομπή του star ‘’ΕΠΤΑ’’ με παρουσιάστρια την Μαρία Σταματέρη. Πρόκειται για μία πολυθεματική εκπομπή, η οποία θα συγκεντρώνει κάθε εβδομάδα τα πιο σημαντικά καλλιτεχνικά γεγονότα, με αποκλειστικά ρεπορτάζ, αλλά και μια συνέντευξη με ένα από τα πρόσωπα της καλλιτεχνικής και γενικά σόου μπιζ επικαιρότητας.


5) Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας <<Αξία>> ο Λάκης Λαζόπουλος βρίσκετε πολύ κοντά στο να ανανεώσει με τον ALPHA γεγονός που αν ισχύει θα σημαίνει την απόλυτη ανατροπή στα μέχρι τώρα δεδομένα και προγνωστικά. Λέτε να έχει βγάλει τη <<φήμη>> ο Λάκης για να αποκτήσει το πλεονέκτημα στις διαπραγματεύσεις;

Και κάπου εδώ τελειώσαμε και σήμερα... Καλό μεσημέρι

Δεν υπάρχουν σχόλια: