Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2010

Νέο real life πρόγραμμα στον Alpha

Ενα καινούριο real life πρόγραμμα με τίτλο ''Οικογενειακές ιστορίες'' θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου στον ALPHA και θα παίζεται καθημερινά στις 18.00. Πρόκειται στην ουσία για δραματοποιημένες ιστορίες της καθημερινότητας που θα ζωντανεύουν από άγνωστους στο πλατύ κοινό ηθοποιούς. 

Για να σας δώσουμε ένα δείγμα απο το νέο πρόγραμμα του καναλιού, διαβάστε την περίληψη του πρώτου επεισοδίου : "Η 16χρονη Εύη έχει χάσει τη μητέρα της σε ευαίσθητη ηλικία και ζει με τον πατέρα της, Αντρέα και τη σύντροφό του, Νατάσσα, με την οποία δεν έχει καλή σχέση. Όταν τη δει μάλιστα με έναν άγνωστο άντρα σε τρυφερό τετ-α-τετ θα προσπαθήσει να προειδοποιήσει τον πατέρα της, αλλά αυτός θα την αγνοήσει.

Ο μοναδικός της σύμμαχος φαίνεται να είναι ο 18χρονος φίλος της Βαγγέλης με τον οποίο διατηρεί σχέση κρυφά από τον πατέρα της. Η Εύη προσπαθεί να αποδείξει ότι η Νατάσσα απατά τον πατέρα της, αλλά κανείς δεν την πιστεύει. Όταν ο Αντρέας κάνει πρόταση γάμου στη Νατάσσα η Εύη αποφασίζει να την παρακολουθήσει σε μια από τις εξόδους της για να βρει αποδείξεις της απιστίας της. Έτσι ανακαλύπτει τον Λευτέρη…"
πηγή: tvzapping

Δεν υπάρχουν σχόλια: