Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2010

mtv news

1)Παρουσιάστρια των 2010 EMAS θα είναι η λαμπερή star του Hollywood, Eva Longoria. Μετά τις glamorous εμφανίσεις των Katy Perry, Christina Aguilera και Jenny McCarthy, η καυτή λατίνα είναι έτοιμη να αναλάβει τα ηνία των πολυαναμενόμενων βραβείων και με τη sexy παρουσία της να εντυπωσιάσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς θεατές των φετινών βραβείων!

«Είμαι κατενθουσiασμένη που θα παρουσιάσω τα 2010 MTV EMAs δήλωσε η Eva Longoria «όταν έμαθα ότι θα γίνουν στην πανέμορφη Μαδρίτη ήταν για μένα το κερασάκι στην τούρτα. Περιμένω με ανυπομονησία να δω υπέροχες εμφανίσεις και με ευχαριστεί το γεγονός ότι τις περισσότερες υποψηφιότητες έχουν λάβει δύο υπέροχες γυναίκες, που αυτή τη στιγμή δημιουργούν την πιο συναρπαστική pop μουσική».

2)Το MTV και το msn.gr ανακοινώνουν τη συνεργασία τους για τη δημιουργία της πιο ενημερωμένης ενότητας «μουσική», με θέματα και ειδήσεις που αφορούν στο χώρο της μουσικής, του κινηματογράφου και της showbiz. Μέσω του msn.gr, ο επισκέπτης μπορεί πλέον να ζήσει μια ξεχωριστή online εμπειρία, με video gallery που διαθέτει όλες τις ελληνικές παραγωγές του καναλιού, όπως τα MTV Take 20, MTV Pulse και Live @ Your Place, αλλά και εκπομπές, όπως το Headbangers Ball, το Game On και το εβδομαδιαίο chart, Hit List HellasΔεν υπάρχουν σχόλια: