Τρίτη, 5 Οκτωβρίου 2010

Βαρετή η τηλεόραση φέτος!


Αχ τι βαρετή η τηλεόραση φέτος θεέ μου!
Απο το πρωί επιχείρησα να δώ κάποια προγράμματα ,αλλά .........
Έλλειψη ιδεών , κακογουστια , έλλειψη φαντασίας και χαμηλού κόστους παραγωγές συνθέτουν τα πράγματα στην ελληνική τηλεόραση φέτος!

Ξεκινώντας απο τις πρωινές ενημερωτικές όπου ο Παπαδάκης συνεχίζει να οργίζεται , ο Αυτιάς να γλείφει όποιον έχει καλεσμένο και να λεει ακατάπαυστα ναι και ναι και ναι και ναι......
Καμπουράκης και Οικονομέας ανάλογα με τη μέρα τους , άλλη μέρα πιο κεφάτοι και ορεξάτοι και άλλοι βαριεστημένοι και Λυριτζής και Οικονόμου να βλαστημάνε την ώρα και τη στιγμή που έφυγαν απο την ΕΡΤ για να πάνε ΣΚΑΙ και έγιναν απο δημάρχοι κλητήρες.

Αμέσως μετά στην πρωινή ψυχαγωγία και η ανία του τηλεθεατή συνεχίζεται.....
Οι Καραμεροχαριτάτοι εμφανίστηκαν φέτος έτοιμοι για όλα , προκειμένου να μη χάσουν την περσινή πρωτιά τους.
Τραγουδάνε , χορεύουν , πλένουν , καθαρίζουν , κολυμπάνε , πετούν , πηδούν και το πιο ανησυχητικό οτι σου δίνουν την εντύπωση οτι μπορούν να κάνουν και πολλά ακόμα , προκειμένου να τερματίσουν πρώτοι .Βρε παιδιά δεν πετάγεστε να μου πάρετε και ένα πίτα γύρο που βαριέμαι να πάω μέχρι το σουβλατζίδικο?
Φυσικά η Ελένη δεν θα πήγαινε πίσω! Φιλιέται , αγκαλιάζεται , κάνει μηνύσεις , στέλνει εξώδικα , κάνει συσκέψεις για την εκπομπή μέσα σε εκκλησίες , εμφανίζεται αχτένιστη , χτενισμενη , σε παιδικές χαρές , σε λούνα πάρκ , αλλα...........μάταια!(μάταια είπα , όχι Ματέο)
Φέτος της έφυγαν και τα νεανικα κοινά!
Στα πιο μεσημεριανά το πολυ μπλά μπλά φαίνεται οτι βρίσκει τους ρυθμούς του , με τη Σταματίνα να ανταποκρίνεται καλά , ενώ την πρώτη εβδομάδα είχε αρχίσει πολύ άσχημα και με κύριο ρόλο στο πάνελ να εχουν φυσικά ο απολαυστικός Παπούλιας και η συμπαθής Τσόλκα.
Βέβαια το πάνελ θέλει ενισχύσεις καθώς η Φωτοπούλου ακόμα δεν τραβάει και τα νεαρά αγόρια .......άστο καλύτερα!
Στο κους κους σαν να μη πέρασε μια μέρα ......και στη Λαμπίρη κάθε πέρσι και καλύτερα!

Τέλος το απογευματινό deal που το θυμήθηκαν και το ξέθαψαν!
Καλά τόσα παιχνίδια υπάρχουν , θα έπρεπε να ξαναβάλουν ένα προγραμμα που ο ίδιος σταθμός έκαψε με την υπερπροβολή του?

Αυτή τη στιγμή που γράφω αυτό το κείμενο η βαρεμάρα συνεχίζεται με τα δελτία ειδήσεων!
MEDIA SAGANAKI

Δεν υπάρχουν σχόλια: