Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010

Αλφα, βήτα , ρου , ξου...........


Μεγάλος προβληματισμός επικρατεί στον alpha για τις επιδόσεις του prime time του καναλιού , καθώς φέτος τίποτα δεν φαίνεται να πηγαίνει καλά.
Το μεγάλο στοίχημα του σταθμού, που δεν ήταν άλλο απο το big brother,έχει ήδη χαθεί και μια σκέψη που εξετάζεται στο σταθμό είναι απλά να αλλάξει ώρα μετάδοσης για να μην συμπίπτει με το βαρύ οπλοστάσιο του προγράμματος των άλλων καναλιών.
Ωστόσο θα πρέπει να αναζητηθούν και ευθύνες απο τους Έλληνες συμβούλους του καναλιού ,καθώς δεν ενημέρωσαν τα γερμανικά στελέχη ,ότι είναι μια ιδέα εδώ και χρόνια φθαρμένη και ξεπερασμένη για τα ελληνικά δεδομένα ,καθώς τα γερμανικά στελέχη πίστευαν ότι θα συμβεί το ίδιο όπως και στη Γερμανία ,όπου ο big brother εξακολουθεί να έχει επιτυχία μετά απο δεκάδες προβολές του.
Kανείς επίσης δεν πρότεινε να προβληθεί η λιγότερο φθαρμένη εκδοχή του big brother the battle ( γνωστή στην Ελλάδα ως the wall ) που προβλήθηκε με επιτυχία μία μόνο φορά στην Ελλάδα και θα είχε μεγαλύτερη αναμονή κοινού.
Ας μη μιλήσουμε καλύτερα για τους ανθρώπους που επέλεξαν τους παίκτες , γιατί θα έπρεπε να αλλάξουν δουλειά.
Απο την άλλη καλά δεν πηγαίνουν και οι άλλες παραγωγές του σταθμού ,όπως ο αγρότης και ο Μποτρίνι που αλλάζει ώρα και αναμένονται σε όλα τα επίπεδα διορθωτικές κινήσεις.
Τέλος ακόμα και ο κραταιός Λαζόπουλος δεν έχει τα περσινά του ποσοστά και η το ''πακέτο'' άρχισε χαμηλότερα του αναμενομένου!