Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010

Tο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ..


Το μεσημέρι παρουσιάστηκε το νέο χειμερινό πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, χωρίς ,όμως , να προστίθενται πολλές νέες εκπομπές που να το διαφοροποιούν απο το περσινό του πρόγραμμα
Αναλυτικά........


Η ενημέρωση, τα ντοκιμαντέρ και οι ξένες σειρές κρατούν «πρωταγωνιστικό ρόλο» το νέο πρόγραμμα της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.

Το πρόγραμμα παρουσίασαν σήμερα ο πρόεδρος του ΣΚΑΙ Ι.Αλαφούζος και ο διευθύνων σύμβουλος Χρ. Παναγόπουλος. Η ενημέρωση στον ΣΚΑΪ ξεκινά από τις 06.00 το πρωί με την «Πρώτη γραμμή» του Βασίλη Λυριτζή και του Δημήτρη Οικονόμου, ακολουθεί στις 10.00 το «ΣΚΑΪ Τώρα» με την Πόπη Τσαπανίδου και στις 18.00 το «ΣΚΑΙ MAGAZINO» με την Λίδα Μπόλα.
Επίσης, τα βράδια της Δευτέρας στις 23.00 ο Αλέξης Παπαχελάς, ο Τάσος Τέλλογλου και η Σοφία Παπαϊωάννου ανοίγουν ζωντανά τους «Νέους Φακέλους», στην εκπομπή «Πρόσωπα και Απόψεις» προσωπικότητες της Ελλάδας δίνουν συνεντεύξεις στον Μπάμπη Παπαδημητρίου, τον Άρη Πορτοσάλτε και την Κατερίνα Ακριβοπούλου, ενώ ο Σπύρος Μάλλης αναλαμβάνει κάθε Κυριακή στις 10.00 το πρωί «Κυριακή Με Δράση».
Όσον αφορά στα ντοκιμαντέρ δυνατό χαρτί για το σταθμό είναι η σειρά οκτώ 45λέπτων επεισοδίων με τίτλο «Ι821, Η Γέννηση ενός Έθνους», που διηγείται την ιστορία της επανάστασης, από την Οθωμανική Αυτοκρατορία έως την ίδρυση του Ανεξάρτητου Ελληνικού Κράτους. Με παρουσιαστή τον συγγραφέα Πέτρο Τατσόπουλο, ιστορικό σύμβουλο τον καθηγητή Θάνο Βερέμη και συνεντεύξεις με τους πιο διακεκριμένους Έλληνες και ξένους ιστορικούς, η συγκεκριμένη σειρά ντοκιμαντέρ θα προσφέρει μία σύγχρονη οπτική στις μοναδικές συνθήκες που οδήγησαν στη δημιουργία του Ελληνικού κράτους. Με αφετηρία τη σημερινή κατάσταση του ελληνικού κράτους, ο Τάσος Τέλλογλου διασχίζει τη σύγχρονη ελληνική ιστορία θυμίζοντας στους θεατές τις πολιτικές, κοινωνικές και εθνικές περιπέτειες της Ελλάδας από τη χαραυγή του 20ου αιώνα ως την ένταξη της χώρας στην ΕΟΚ στο ντοκιμαντέρ «Οι Μάχες των Ελλήνων», ενώ η παραγωγή «Οι Έλληνες του Πνεύματος και της Τέχνης» θα έρθει να μας θυμίσει ότι στην Ελλάδα του εικοστού αιώνα έζησαν, δημιούργησαν και μεγαλούργησαν κάποιοι Έλληνες, οι οποίοι συνεχίζουν να μας κάνουν υπερήφανους σε όλο τον κόσμο.
Το νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ παρουσίασε χθες ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΣΚΑΪ Ι. Αλαφούζος
πηγή Ημερησία

Δεν υπάρχουν σχόλια: