Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Γρηγόρης Μελάς αρχισυντάκτης στο πρωινό του Mega?

Από τη στήλη της Νανάς Παλαιτσάκη
Μερικές μέρες πριν είχα γράψει ότι σε ένα πολύ επιτυχημένο αρχισυντάκτη εκπομπής το μεγάλο κανάλι έκανε πρόταση για να αναλάβει την αρχισυνταξία της πρωινής εκπομπής που θα παρουσιάζει το συγκεκριμένο ζευγάρι, σχολιάζοντας ότι, αν ευδοκιμούσαν οι διαπραγματεύσεις θα υπήρξε ντόμινο εξελίξεων και αρκετή δουλειά για το τηλεοπτικό μας ρεπορτάζ…

Ένας από τους αρχισυντάκτες, λοιπόν, που έκανε πρόταση το ΜEGA να αναλάβει την εκπομπή ήταν ο Θέμης Μάλης. Του είχε γίνει πρόταση και το καλοκαίρι, του ξαναέγινε και τώρα. Από εκεί και μετά… ξεκίνησε ο «τρωικός πόλεμος». Κατά τη γνώμη μου άνευ λόγου και αιτίας.

Πρόταση για ανάληψη αρχισυνταξίας στη συγκεκριμένη εκπομπή μόνο στον Μαλέλη δεν έχει γίνει ακόμη. Πριν από μερικές μέρες, μάλιστα, που σας έγραφα ότι «έπαιζε» πολύ όπως και «παίζει» το όνομα του Γρηγόρη Μελά για τη συγκεκριμένη θέση, το κατάλαβα γιατί αν και με τον Γρηγόρη «προαυλιζόμασταν» μαζί, δουλεύοντας στην ίδια εφημερίδα και είμαστε φίλοι, όταν τον ρώτησα δεν μου είπε απολύτως τίποτα. Τότε κατάλαβα ότι οι πληροφορίες μου ήταν έγκυρες.


Πάμε τώρα στον Θέμη. Πόσους πετυχημένους αρχισυντάκτες διαθέτει η πιάτσα; Μια χούφτα ανθρώπους. Ε... ένας από αυτούς είναι και ο Μάλης. Τον κάλεσαν και πήγε να ακούσει. Ποιος επαγγελματίας του χώρου μας ΔΕΝ θα πήγαινε να κουβεντιάσει μια επαγγελματική πρόταση;
Φτάνω να πιστεύω ότι ο πάταγος που γίνεται για τον αρχισυντάκτη της συγκεκριμένης εκπομπής δεν έγινε ούτε τότε που έφευγε η Ελένη από τον ΑNT1.

ΠΟΙΟΣ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ μέχρι στιγμής;
Απ' ό,τι μαθαίνω, κατευθύνσεις δίνει η Έλενα Κατραβά, ενώ τελικά το σενάριο για τον Μελά «φουντώνει» περισσότερο τις τελευταίες ώρες, αλλά εκείνος «σφίγγα».

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: