Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2010

Το ευτράπελο του Eurovoice που ξεσήκωσε

Κατά κοινή ομολογία, η συγκεκριμένη διοργάνωση έπειτα από το "όχι" του Ρουβά πάει από το κακό στο χειρότερο. Ήρθε να προστεθεί η άρνηση της Anastasia να τραγουδήσει...κάτι η διακοπή για διαφημίσεις πάνω στα καλύτερα...το ενδιαφέρον έπεσε κατακόρυφα. Ωστόσο χθες το βράδυ έγινε το "παρατράγουδο" και ανέβασε το ενδιαφέρον έστω για μερικά λεπτά. Την ώρα που τραγουδούσε ο Iglesias, μια θαυμάστρια ανεβαίνει στη σκηνή. Ασφαλώς, έσπευσαν να την κατεβάσουν όμως ο Enrique τους σταμάτησε κρατώντας την κοπέλα μαζί του στη σκηνή! Μάλιστα της αφιέρωσε και ένα τραγούδι ενώ στο φινάλε τη φίλησε. Στο στόμα! Έτσι κάνουν έξω. Ανάβουν τα αίματα! Ενώ οι ξενέρωτοι δικοί μας αηδοί...θα την κατέβαζαν κάτω με συνοπτικές διαδικασίες!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

gia afton ksero oti einai mikrotsoutsounos

CakeNet είπε...

Που το ξέρεις..τον έχεις πάρει;

Τώρα...σχετικά με το αν οι δικοί μας ξενέρωτοι θα την είχαν κατεβάσει...αυτή ήταν η δουλειά τους και γι' αυτό πληρώνονταν... για να τον προστατεύσουν στην σκηνή!

Οκ...επαγγελματίας είναι ο Enrique...σιγά να μην αγάπησε την Κύπρια! Απλά διαπίστωσε ότι είχε επιτυχία αυτό που είχε κάνει σε gay bar του Λονδίνου...και είπε να το επαναλάβει!

http://www.youtube.com/watch?v=l4Co7_06iBo&feature

Ρε perastike ...δε σου έχω πει να μην πιστεύεις ότι βλέπεις στην TV? Εσένα τουλάχιστον, σε περίμενα πιο υποψιασμένο! :-p

CakeNet είπε...

...όπως και εδώ...http://www.youtube.com/watch?v=eUePPJmfUOE

μια και το concept είναι το ίδιο...απλά η συγκεκριμένη τύπισσα δεν του βγήκε τόσο συνεργάσιμη...έπαθε μάλλον πιο δυνατο ντουβρουντζά!

perastikos είπε...

@Cakenet

Μα καλά, διάβασες πουθενά να λέω ότι ερωτεύτηκε την κοπελιά ή το έκανε για να δείξει το ρομαντισμό του? Ίσα ίσα που υποστηρίζω ακριβώς το ίδιο με σενα. Ότι δηλαδή το έκανε καθαρά για να ξεσηκώσει, να ανάψει τα αίματα και για το θεαθήναι!

Ωραίο το βιντεάκι!

CakeNet είπε...

Όχι...δεν εννοούσα τον έρωτα, αλλά το σημείο που ανέφερες ότι οι δικοί μας ξενέρωτοι αηδοί θα την κατέβαζαν κάτω. Κι εκείνος χάριν κόνσεπτ την άφησε... στο συγκεκριμένο σημείο τουλάχιστον.

Βέβαια, οκ, έχεις γενικά δίκιο στο ότι δεν είναι σαν κάποιους άλλους που ψωνίζονται, αλλά οκ, στην προκειμένη περίπτωση σχολιάζαμε το συγκεκριμένο περιστατικό και μόνο.