Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2010

Η πρεμιέρα του "Καφέ με την Ελένη"

Σήμερα 27 Σεπτεμβρίου, πρεμιέρα έκανε η εκπομπή «Καφές με την Ελένη», με οικοδέσποινα, φυσικά, την Ελένη Μενεγάκη. Η 41χρονη παρουσιάστρια  «άνοιξε» την αυλαία της εκπομπής της καλωσορίζοντας συνεργάτες και τηλεοπτικό κοινό, υποσχόμενη ταυτόχρονα γέλιο, πληροφόρηση και διασκέδαση.

Η Ελένη έσπασε την παράδοση που την ήθελε να φοράει πάντα μπλε χρώμα στην πρεμιέρα και προτίμησε ένα κοραλλί μίντι φόρεμα, ενώ τα μαλλιά της είχε επιμεληθεί, όπως πάντα, ο Βασίλης Μπουλούμπασης. Έχοντας φανερά καλή διάθεση, φίλησε όλους τους συνεργάτες της, αντάλλαξαν ευχές για «καλή σεζόν» και ξεκίνησε την εκπομπή με τη νέα στήλη για την τρέχουσα επικαιρότητα από τον Τάσο Τεργιάκη, επιβεβαιώνοντας όσους έλεγαν ότι θα αναγκαστεί φέτος να κάνει κάτι τέτοιο, εξαιτίας του ανταγωνισμού.

Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έχουμε κάνει συγκλονιστικές αλλαγές, δεν είμαστε υπέρ των αλλαγών, ωστόσο, εγώ και κάποιοι άλλοι είμαστε εδώ σταθεροί», καλωσορίζοντας και το νέο σκηνοθέτη της εκπομπής, Κώστα Υφαντή, ο οποίος, όπως είπε χαριτολογώντας η Ελένη, είναι πιο μικρός από την ίδια.

Η Ελένη έστειλε τα χαιρετίσματά της σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, τονίζοντας ότι στη «συγκλονιστική» Πελοπόννησο, οι διακοπές της ήταν μαγευτικές (σ.σ.: είχε πάει μαζί με τα παιδιά της και τον αγαπημένο της, Μάκη Παντζόπουλο). Τα φιλιά της έδωσε και στην αγαπημένη της, όπως είπε, Κύπρο.

Η εκπομπή συνεχίστηκε με τις γνωστές έρευνες του Γρηγόρη, κουίζ και απορίες της γνωστής παρουσιάστριας. Να σημειωθεί επίσης  ότι τη στιγμή που ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος μίλησε για την ταινία «Ζητείται Ψεύτης», η Ελένη δήλωσε πως θα χαρεί πολύ που θα δει τη Ζέτα Μακρυπούλια από κοντά, επιβεβαιώνοντας την καλή σχέση που έχει με την 32χρονη ηθοποιό.
πηγή: yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια: