Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2010

Κατερίνα Γκαγκάκη: "Έχουμε ένταση, όχι καβγάδες"

Στη Νέα Υόρκη, όπου γίνονται οι αμερικανικές οντισιόν του «X-Factor», συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Super Star» την Κατερίνα Γκαγκάκη. «Είναι η πρώτη μου φορά στη Νέα Υόρκη, γιατί φοβάμαι το ταξίδι. Αλλά τα κατάφερα», αποκάλυψε η κριτής του γνωστού talent show. «Στο αεροπλάνο καθόμουν δίπλα με τον Μουρατίδη, αλλά στο γυρισμό αποκλείεται. Ο Λεβέντης στο ταξίδι κοιμάται, ο Θεοφάνους είναι ήσυχος, βλέπει τις ταινίες του, μόνο ο Μουρατίδης μιλάει όλη την ώρα» συνέχισε.

«Νομίζω ότι γενικά ο πιο φασαριόζος είναι ο Νίκος. (…) Ο πιο αυστηρός είναι ο Γιώργος Θεοφάνους. Ο Νίκος είναι πιο πεισματάρης. Δεν είναι αυστηρός, είναι δύσκολος, ειδικά όταν δεν έχει κέφια», σχολίασε η Κατερίνα Γκαγκάκη και αμέσως μετά έκανε βέβαια και την αυτοκριτική της: «Και η πιο γκρινιάρα είμαι εγώ. Με ενοχλεί το air-condition, όλα. Επειδή όμως είμαι τόσο γκρινιάρα, δεν μου δίνει κανένας σημασία».

Τέλος, παραδέχτηκε πως η ατμόσφαιρα μεταξύ των μελών της επιτροπής ήταν τεταμένη στις οντισιόν: «Έχουμε ένταση. Καβγάδες όχι, αλλά έχουμε ένταση. Ελπίζω ότι είναι θέμα κούρασης, γιατί δεν αντέχεται αυτό», σχολίασε με διάθεση χιούμορ.
πηγή: yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια: