Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2010

Λιάγκας - Σκορδά: σε αμερικανικά πρότυπα το σκηνικό της εκπομπής

Με πυρετώδεις ρυθμούς δουλεύουν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά καθημερινά στα γραφεία της καινούργιας πρωινής εκπομπής του Mega τις τελευταίες δέκα ημέρες, προσπαθώντας να προλάβουν το χρόνο και να κάνουν πρεμιέρα την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου.

Παράλληλα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από συνεργάτη του καναλιού, ολοκληρώνεται και το σκηνικό της εκπομπής που, όπως λέει, «Δεν θα θυμίζει τα προηγούμενα χρόνια. Είναι μοντέρνο, φωτεινό και δεν έχει ως κεντρική ιδέα το στήσιμο ενός σπιτιού. Το σίγουρο είναι ότι θα θυμίζει περισσότερο σκηνικό εκπομπής της αμερικανικής τηλεόρασης. Επίσης, σε αυτό το ύφος θα κινηθεί και το γενικότερο στιλ. Έχει αποφασιστεί να μην υπάρχει πάνελ και συμπαρουσιαστές και να οριστούν συγκεκριμένοι συνεργάτες- δημοσιογράφοι οι οποίοι θα μπαίνουν στο πλατό κατά τη διάρκεια της εκπομπής και θα παρουσιάζουν το θέμα που έχει αναλάβει ο καθένας. Αυτό που έχει απομείνει είναι να βρεθεί ο...
...αρχισυντάκτης της εκπομπής, πρόσωπο που θα είναι της πλήρους αποδοχής του καναλιού και οι δύο παρουσιαστές δεν ασχολήθηκαν καθόλου με αυτό το θέμα. Μέχρι και το βράδυ της Τρίτης 14 Σεπτεμβρίου, πάντως, δεν είχε αποφασιστεί το πρόσωπο».

πηγή: yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια: