Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2010

Άννα Λιβαθυνού: ''Κόντεψα να λιποθυμήσω από το άγχος λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής''.

Συνέντευξη στην εφημερίδα ESPRESSO και στον Γρηγόρη Μελά έδωσε η νέα οικοδέσποινα του TV WEEKEND. Ας δούμε μερικά ενδιαφέροντα αποσπάσματα που εντοπίσαμε:

Μία βδομάδα μετά την επίσημη πρεμιέρα σου ως παρουσιάστρια του «TV WEEKEND». Πώς ήταν η εμπειρία σου στο τιμόνι της εκπομπής; Ηταν συναρπαστική! Ακόμη δεν μπορώ να ξεχάσω τη στιγμή που έπεσε το σήμα της εκπομπής και έπρεπε να μπω στο πλατό να καλησπερίσω τον κόσμο. Εκείνα τα δευτερόλεπτα μου φάνηκαν αιώνας. Είχα τρομερό άγχος, το οποίο ευτυχώς έφυγε στην πορεία της εκπομπής. Σε αυτό με βοήθησε πολύ η ομάδα, καθώς οι περισσότεροι συνάδελφοι είναι παλαιότεροι, έχουν εμπειρία και γνωρίζουν καλά τα τηλεοπτικά κατατόπια.

- Μπορεί να... παίζεις μόνη σου μπάλα τα Σαββατοκύριακα στις «μεσημεριανές εκπομπές», αλλά έχεις να παλέψεις με Ναταλία Γερμανού και σίριαλ. Δύσκολη ή εύκολη η μάχη; Μακάρι όταν έβγαινε η εκπομπή στο ALTER να έριχναν τα υπόλοιπα κανάλια «μαύρο» (γέλια)! Εννοείται ότι υπάρχουν απέναντί μας προγράμματα και μάλιστα αξιόλογα. Βέβαια, βοηθάει αρκετά το ότι δεν υπάρχει «ομοειδής» ανταγωνισμός.

- Μέχρι πέρυσι ήσουν στο πάνελ της Βάσιας Λόη, αφού η ίδια σού είχε κάνει πρόταση να έρθεις στο ALTER. Τελικά βρέθηκες στην παρουσίαση της εκπομπής επειδή έφυγε η Βάσια. Σε… χαροποίησε, έστω και λίγο, η αποχώρησή της;
Κανείς δεν χαίρεται όταν ένας άνθρωπος χάνει τη δουλειά του, παρ’ όλο που κάποιοι ισχυρίζονται ότι ο χώρος της τηλεόρασης είναι αδυσώπητος. Οσον αφορά στην εκπομπή, ασφαλώς και την ανέλαβα επειδή υπήρχε κενό. Ο σταθμός κατέληξε σε αυτήν την απόφαση αφού έγιναν αρκετά δοκιμαστικά και με άλλες συναδέλφους.

- Εχετε μιλήσει καθόλου από τότε που έφυγε; Με τη Βάσια η σχέση μας διατηρήθηκε πάντα επαγγελματική. Δεν μας δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να μιλήσουμε ή να βρεθούμε εκτός δουλειάς. Οσο για το τι θα της έλεγα αν μιλούσαμε, θα της ευχόμουν από καρδιάς καλή επιτυχία σε ό,τι κάνει και η ευχή μου θα ήταν πραγματικά ειλικρινής.


- Είδαμε ότι με τους συνεργάτες σου κάνατε συνεχώς πλάκα, από το μακιγιάζ μέχρι το πλατό. Είναι τόσο καλές οι σχέσεις σας όπως φαίνεται; Εχεις ακούσει για την περίοδο μέλιτος; Οταν μια σχέση είναι στο ξεκίνημά της; Αγαπιόμαστε, αγαπιόμαστε, αγαπιόμαστε. Ελπίζω να διατηρηθεί.

- Ποιο είναι το πιο ευχάριστο και το πιο… δυσάρεστο σχόλιο που άκουσες για την παρουσίαση; Το πιο ευχάριστο που άκουσα και γέλασα με την ψυχή μου ήταν όταν μου είπαν πως δεν φαινόταν το άγχος μου στον αέρα, ενώ στην πραγματικότητα ήμουν ένα βήμα πριν από τη λιποθυμία. Αλλά κάτι που να με δυσαρέστησε δεν έχω ακούσει.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

κρατα χαμηλους τονουσ κοριτσακι μου και δεν θα το μετανιωσεις!