Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2010

Η αυτοκριτική της Κατερίνας Γκαγκάκη

«Υπάρχουν στιγμές που είναι πραγματικά ζόρικο», είπε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινή Μελέτη» η κριτής του «X-Factor», αναφερόμενη στην τηλεοπτική της συνύπαρξη με τον Νίκο Μουρατίδη, τον Γιώργο Λεβέντη και τον Γιώργο Θεοφάνους. «Είμαστε και οι τέσσερις πολύ έντονοι χαρακτήρες. Κι εγώ δεν είμαι και ο πιο εύκολος άνθρωπος του κόσμου. Η αλήθεια είναι ότι εγώ είμαι πιο κακομαθημένη ως γυναίκα» συνέχισε.

Στην ίδια συνέντευξη, η Κατερίνα Γκαγκάκη -με την ιδιότητα πλέον της διευθύντριας επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του ΑΝΤ1- χαρακτήρισε το «X-Factor» περισσότερο ως μια «σταθερή δύναμη» στο πρόγραμμα του σταθμού, παρά ως «δυνατό χαρτί», καθώς στο δεύτερο είδος υπάγονται μάλλον νέα προγράμματα του σταθμού, όπως, για παράδειγμα, το «Top Chef» αλλά και το ανανεωμένο «Deal».

Όσο για την πολυσυζητημένη πρωινή ζώνη, η Κατερίνα Γκαγκάκη παραδέχτηκε πως υπάρχει ένα άγχος για την έκβαση της φετινής σεζόν, τόνισε όμως: «Δεν είναι θέμα πρωτιάς ή όχι, αλλά αν θα μπορέσουμε να κρατήσουμε σταθερά το ενδιαφέρον του κοινού. Δεν μπορώ να σας πω ότι ανησυχώ ότι δεν θα τα καταφέρουν τα παιδιά (ο Σπύρος Χαριτάτος και ο Γιώργος Καραμέρος), πιστεύω απλώς ότι θέλει λίγη παραπάνω προσπάθεια. Ευτυχώς, είναι άνθρωποι και οι δύο που δεν επαναπαύονται καθόλου, εκείνοι μας κυνηγάνε περισσότερο απ' ό,τι τους κυνηγάμε εμείς. Οπότε πιστεύω ότι δεν θα μπουν στο παιχνίδι του «πήγαμε σούπερ και δε χρειάζεται να προσπαθήσουμε άλλο». Το σημαντικό πάντως είναι να σου φύγει το άγχος της πρωτιάς».
πηγή: yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια: