Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2010

Της πρεμιέρας!

Πολλές οι πρεμιέρες αύριο και τι να πρωτοδώ δεν ξέρω. Βλέπεις, όλο και κάτι πρέπει να γράψω εδώ στο μπλογκ αλλιώς...όπως κι όλο το καλοκαίρι, έτσι και αύριο η μικρή μου τηλεόραση δεν θα άνοιγε. Ευτυχώς δουλεύω το πρωί οπότε θα γλυτώσω το μαρτύριο-θέαση της Πρωινής Μελέτης.
@Είναι περίεργο... Τα τελευταία δυο χρόνια, σπάνια έχω δει την εκπομπή. Κι όμως! Όταν τύχαινε, εγώ που είμαι λάτρης των κουτσομπολίστικων, δεν άντεχα παραπάνω από μερικά λεπτά... Σαν άνοιγε το στόμα η Μελέτη ή η άλλη, η πρώην παρουσιάστρια μαγειρικής εκπομπής, ονόματι Τζορτζέλα κάτι, λες και μου έλεγαν "κάνε ζάπινκ".


Σαν έρθει το μεσημεράκι και γυρίσω σπιτάκι, εκεί γύρω στη 1, ξεκινάει το "Κους κους" ενώ λίγο αργότερα το "Σούπερ σταρ". Εκπομπές που την περασμένη χρονιά ουκ ολίγες φορές έκαναν μονοψήφιες τηλεθεάσεις κι άλλες, έπιαναν βάση. Άντε και 13% στο πικ. Τα χρόνια περνάνε, η τηλεόραση αλλάζει αλλά....! Αλλά οι εν λόγω εκπομπές, για έναν εντελώς ανεξήγητο λόγο, συνεχίζουν να υπάρχουν!
>Τ' ομολογώ. Πάει καιρός από τότε που έχω να τις παρακολουθήσω. Συγκεκριμένα από τότε που έκαναν νούμερα. Το "Κους κους" από τότε που έφυγε ο Μουτσινάς και το "Σούπερ σταρ"...δεν θυμάμαι καν, πότε ήταν η τελευταία χρονιά που χτύπησε νούμερα? Ε αυτή!
@Ας όψεται το blogging....που με αναγκάζει να σας δω κι ας μην σας γουστάρω. Καθόλου. Μα καθόλου όμως! Anyway. Θα σας αφιερώσω κάποια λεπτά ίσα για να δω τι παίζει, αν άλλαξε τίποτα στα γραφικά, τι λέει το πάνελ...αυτά, διότι από θεματολογία δεν θα με εκπλήξετε. Το ξέρω καλά!

Α, μην ξεχάσω. Ξεκινούν και το "Πάνω στην ώρα" αλλά και το "Δέστε τους". Καλέ, όλες οι επιτυχίες αύριο κάνουν πρεμιέρα?...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

να δεισ πανω στην ωρα

feel είπε...

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά... 8 πρεμιέρες αύριο!

07:00 ALPHA
ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ

07:30 STAR
πρωινή ΜΕΛΕΤΗ

10:15 STAR
νηστικοί πράκτορες

13:15 ALPHA
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ κους κους το μεσημέρι

13:30 STAR
Superstar

16:00 ALPHA
δέστε τους!

17:00 ΑΝΤ1
kismet

21:30 ALTER
πρόσωπο με πρόσωπο

Ανώνυμος είπε...

περαστικέ, νομίζω οτι συμπίπτουμε απόλυτα. Άντεξα να δω Μελέτη μόνο για 5 λεπτά, δεν την μπορώ πρωί πρωί, με δυσοιωνίζει. Το ''Πάνω στην ώρα'' μου φάνηκε καλύτερο από πέρσι , και σίγουρα καλύτερο από τη Μελέτη.Η Λαμπίρη θα έπρεπε εδώ και πολύ καιρό να έχει αλλάξει εκπομπή, πλέον δεν της πάει. Το ''Κους Κους'' το έβλεπα στο παρελθόν, το ''΄Δεστε τους'' το είχα δει ελάχιστα γιατί δούλευα.

Ανώνυμος είπε...

Den kserw gia ta alla pantos to deste tous 8a parei tou poulo