Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010

Διαψεύδει τις φήμες...η Έλενα Ακρίτα

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ YUPI
 Μέσω της ιστοσελίδας της στο facebook έδωσε την απάντησή της η Έλενα Ακρίτα σε δημοσιεύματα που την ήθελαν να ετοιμάζει νέα σειρά μετά το τέλος των «Μυστικών της Εδέμ».

«Στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, κύριοι συνάδελφοι, πρώτα διασταυρώνουμε την είδηση (ένα τηλεφωνηματάκι είναι, δεν πονάει!) και μετά τη δημοσιεύουμε με τόση πεποίθηση πια! Αλλιώς, θα τη φάμε τη διαψευσούλα! Να διαψεύσω λοιπόν ότι ετοιμάζω άλλη σειρά είτε στο lead in είτε στο prime time! Τον Ιούνιο, μαζί με τα “Μυστικά της Εδέμ” αποφάσισα να τελειώσω τη σεναριογραφική μου πορεία και να ασχοληθώ με άλλα πράγματα» ξεκαθαρίζει στην προσωπική της σελίδα η γνωστή σεναριογράφος.

Μάλιστα, η Έλενα Ακρίτα, απαντώντας σε ερώτηση της δημοσιογράφου της «Πρωινής Μελέτης», Τζωρτζέλα Κόσιαβα, σχετικά με το αν πρόκειται για μια οριστική παραίτηση από τα τηλεοπτικά δρώμενα, εξήγησε: «Δεν είπα ότι σταματάω γενικά την τηλεόραση, αλλά σίγουρα θέλω να σταματήσω πια τα σενάρια. Ναι, είναι η τελευταία χρονιά για τα “Μυστικά της Εδέμ”. Τηλεόραση, με τη δημοσιογραφική μου ιδιότητα, δεν αποκλείεται να ξανακάνω, αλλά κι αυτό κάποια στιγμή, όχι άμεσα…».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κλαιει η Φατμε στο Γιαννι Τζαμι... σιγουρα θα βρεθουν κι αλλοι να γραψουν σαπουνοπερες!