Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010

Άντρας στη μαγειρική του "Καφέ"!

Τι έγινε στην γενική πρόβα

Ημέρα ζόρικη ήταν η χθεσινή για την Ελένη Μενεγάκη και τους συνεργάτες της. Παλιούς και νέους. Όλη η ομάδα ήταν από νωρίς στα γραφεία στο studio pro με σκοπό να είναι όλα έτοιμα για την πρόβα που ξεκινούσε στις δέκα το πρωί.

Από νωρίς και η Ελένη Μενεγάκη η οποία για περισσότερες από τρείς ώρες τσέκαρε το πλατό της, «έτρεξε» κανονικά κομμάτια της εκπομπής, όπως την μαγειρική-σημειωτέον φέτος την κουζίνα την διευθύνει άντρας-, την αστρολογία με την Άση Μπήλιου και το σημαντικότερο; Το κομμάτι των νέων συνεργατών. Βλέπετε στο φετινό «παρεάκι» της Ελένης Μενεγάκη υπάρχουν τρείς νέες αφίξεις και συνιστά μεγάλο στοίχημα να επιτευχθεί η χημεία μεταξύ παλαιών και νέων. Εντύπωση προκάλεσε...

...η εμφάνιση του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου με το αξύριστο, επιμελώς ατημέλητο λουκ αλλά και η παχιά γενειάδα του Γρηγόρη Γκουντάρα. Εννοείται πώς το γέλιο και η καλή διάθεση κυριαρχούσαν στο studio και στα καμαρίνια με την Ελένη να πρωταγωνιστεί στις πλάκες.

πηγή: gossip-tv

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Σάκης Ρουβάς, αποσύρει την συμμετοχή του από τον μουσικό διαγωνισμό γιατί δεν τηρήθηκαν οι όροι που είχε θέσει στους διοργανωτές της εκδήλωσης.

O τραγουδιστής θα εμφανιζόταν την πρώτη βραδιά του show ενώ στον τελικό θα είχε έναν ρόλο έκπληξη! Οι ακριβείς λόγοι θα ανακοινωθούν σε λίγο στην συνέντευξη Τύπου.

perastikos είπε...

Εννοείς το Eurovoice...μη νομίζει κανείς το x factor!