Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2010

Η Ελένη Μενεγάκη μέσα από τα μάτια των άλλων

Φωτοπούλου: "Δεν μου μιλούσε για έξι μήνες"

Στενοί συνεργάτες της μιλούν στο People για εκείνη, για τη δική τους Ελένη, αυτή που κανένας από το τηλεοπτικό κοινό δεν θα μπορούσε να ξέρει καλύτερα.

Η Eλένη Φωτοπούλου, συνεργάτιδά της για τέσσερα χρόνια, λέει για εκείνη: «Η παρουσία της Ελένης Μενεγάκη αλλάζει τους ανθρώπους. Η Ελένη, όταν είναι δοτική, χαρούμενη, ανθρώπινη στις στιγμές της, κάνει τον κόσμο γύρω της όμορφο. Μεταδίδει σε όλους τη διάθεσή της. Το ίδιο γίνεται όμως και όταν δεν είναι στις καλές της. Τότε είναι να τρέχεις να σωθείς. Ο ίδιος δοτικός και θετικός άνθρωπος μπορεί να γίνει απρόσιτος. Να αναρωτιέσαι αν τον ξέρεις, αν είχατε ποτέ επαφή. Κάποια φορά, για μια ασυνεννοησία της δουλειάς, μια υπόθεση ρουτίνας με την παραγωγή της εκπομπής, έπαψε να μου μιλάει για έξι μήνες. Ήμουν αόρατη! Με έβλεπε στο διάδρομο και νόμιζες πως είμαι τοίχος, ούτε καν πόρτα να περάσει. Στο δε πάνελ, ρωτούσε όλους την άποψή τους, εκτός από μένα, που απλά με προσπερνούσε. Μετά με σταμάτησε και απ’ τον αέρα, γιατί δεν μπορούσε να με βλέπει».

Ο Μάνος Μαγιάτης, πάλι, που συνεργάστηκε με την Ελένη επτά τηλεοπτικές σεζόν, από το 2000 έως το 2007, αποκαλύπτει γεγονότα από την κοινή τους πορεία...


...και εκφράζει τη γνώμη του για το χαρακτήρα της: «Είναι αλήθεια ότι έχει μερικές ιδιοτροπίες κι αν την πειράξει κάτι σε κάποιον από τους συνεργάτες της, τα βάζει μαζί του με τον τρόπο της. Μπορεί να μην του μιλήσει μια μέρα και να μην του δώσει ρόλο στο πάνελ. Είναι και λίγο εγωίστρια. Είχαμε ψυχρανθεί την τελευταία χρονιά που αποφάσισα να μη συνεχίσω. Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο εκείνης της χρονιάς δεν μιλήσαμε. Στενοχωρήθηκα. Πριν από την πρεμιέρα της της έστειλα μήνυμα και μου απάντησε ότι τη συγκίνησα και να πάω από το πλατό. Νομίζω ότι δεν θα μοιραστεί με κανέναν αυτά που συμβαίνουν στην προσωπική της ζωή».

πηγή: yupi

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

POIOS EINAI O EUAGGELINOS APO TO MEDIAKA NEA? GIA MANTePSTE

Ανώνυμος είπε...

O EUAGGELINOS????????
gia pes mas...

Ανώνυμος είπε...

ΖΑΠ Την 394η συνέντευξη της χρονιάς (η μήπως την 395η;), έδωσε ο διευθυντής ειδήσεων του εναλλακτικού δελτίου, Σταμάτης Μαλέλης, στο «Down Town». ΖΑΠ Και φυσικά αναφέρθηκε στο αγαπημένο του θέμα, την Ελένη Μενεγάκη. ΖΑΠ «Με τη Μενεγάκη μάς χωρίζει χάος σκέψης, ζωής, πολιτισμού. Να σας πω την αλήθεια, με λυπεί ακόμα και ότι ασχολούμαι μαζί της». ΖΑΠ Και ποιος σας αναγκάζει, αγαπητέ μου; Ο Κυριακόπουλος, ε; Κρυφή πληγή ο διευθύνων σύμβουλος και δεν του φαίνεται... ΖΑΠ Και συνεχίζει ο Στ. Μαλέλης: «Δεν πιστεύω πως σπούδασα, έκανα τόσα πράγματα, διάβασα τόσα βιβλία για ν' ασχολούμαι με τη Μενεγάκη». ΖΑΠ Ούτε εμείς, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Αυτό είναι αρμοδιότητα αλλουνού. Ποιανουνού; Ξέρω 'γώ; Μήπως κανενός γιατρού; ΖΑΠ


ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ Η ΠΕΤΡΟΥΤΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

πετρούτσου θεα!!!!!!!!!!!!!!!!11111δεν υπάρχει η γυναίκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΑΣΤΙΚΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΛΗΣΑΝ???? Η ΔΑΡΔΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΠΟΥΛΑΕΙ???