Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2010

Στεφανίδου: "Ο Νίκος είναι πιο ικανός από εμένα"

Ενθουσιασμένη με το νέο της ξεκίνημα στο Star δηλώνει Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία ανοίγει τα χαρτιά της σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και απαντά σε όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε για εκείνη.
''Το μόνο που με απασχολεί τώρα είναι η εκπομπή μου στο Star. Έχω εμπιστοσύνη σε αυτό που έχω διάθεση να δημιουργήσω. Ζω μια περίοδο πάθους με τη δουλειά μου και δεν νιώθω καμία ανασφάλεια."
"Το
Star είναι ένα πάρα πολύ οικογενειακό κανάλι, ζεστό, με πιο ανθρώπινους ρυθμούς και με πιο προσωπικές σχέσεις ανάμεσα στους ανθρώπους που δουλεύουν εκεί. Είμαστε μια ομάδα''.
''Η ίντριγκα είναι πολύ ωραία για τα μέσα. Έπειτα από 17 χρόνια στη δουλειά, βαριέμαι να πρωταγωνιστώ στα διάφορα σενάρια των δημοσιευμάτων, δεν δίνω σημασία και σε αυτά που γράφονται. Ειδικά όταν έχεις εργαστεί και έχεις την αυτοπεποίθηση, ότι κάνεις καλά τη δουλειά σου και σου αρέσει αυτό που κάνεις, δεν δίνεις σημασία''
''Μου αρέσει να μάχομαι. Να είμαι πρώτη. Διαφορετικά πώς θα είχα φτάσει εδώ που είμαι τώρα'';
''Αισθάνομαι ότι ο Νίκος τώρα ξεκινάει το πιο δυνατό κομμάτι της καριέρας του. Είναι ένας τόσο ικανός άνθρωπος που ακόμη και αν τον πετάξεις στην έρημο όχι απλώς θα επιβιώσει, αλλά θα μεγαλουργήσει. Το διαδίκτυο με το οποίο ασχολείται, είναι πλέον ο τόπος όπου γίνονται τα πάντα. Ο Νίκος είναι πιο ικανός από εμένα και με ό,τι καταπιάνεται είναι επιτυχημένος''

Πηγή: Life&Style

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

perastike gargara gia ti pipa tou Mega Deltio ksana apo ton Xajiniko??

feel είπε...

@ 11:16

Εχείς καταντήσει γραφικός.....