Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου 2010

Και επισήμως η Μαρία Χούκλη στον Ant1 - το δελτίο τύπου και ένα σχόλιο

Ο σταθμός του Αμαρουσιου εξέδωσε επίσημα δελτίο τύπου για την ανάληψη του κεντρικού δελτίου ειδήσεων από τη Μάρια Χούκλη.

«Ο ΑΝΤ1 εγκαινιάζει τη συνεργασία του με τη Μαρία Χούκλη. Μετά από πολυετή θητεία στην τηλεόραση, η καταξιωμένη δημοσιογράφος ανήκει πλέον στο δυναμικό του ΑΝΤ1 και σύντομα θα αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού βάζοντας την προσωπική της σφραγίδα στην ενημέρωσή μας καθημερινά στις 8 το βράδυ.

Η ίδια με αφορμή την νέα συνεργασία της δήλωσε τα ακόλουθα: «Η συνεργασία μου με τον ΑΝΤ1 αποτελεί μια νέα σελίδα στην καριέρα μου. Είναι ένα νέο ξεκίνημα, μία ακόμα πρόκληση, στην οποία ανυπομονώ να ανταποκριθώ και τη βλέπω με μεγάλο ενθουσιασμό».

Ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΑΝΤ1, Στρατής Λιαρέλλης, καλωσόρισε τη Μαρία Χούκλη λέγοντας: «Είναι μεγάλη μας χαρά να ενισχύουμε το δυναμικό μας με μία δημοσιογράφο με τόσο μεγάλη πείρα. Είμαι βέβαιος ότι η Μαρία Χούκλη, με το κύρος και την αξιοπιστία που τη χαρακτηρίζουν, θα προσφέρει πολλά και θα συνδράμει καθοριστικά στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ο ΑΝΤ1 για ένα νέο Δελτίο Ειδήσεων»

Σύμφωνα με το NewsIt η κυρία Χούκλη θα εκφωνήσει το πρώτο της δελτίο στον Ant1 τη Δευτέρα 6η Σεπτεμβρίου. Ισως να συμπέσει και με τον ανασχηματισμό.

Η επιλογή της κυρία Χούκλη ήταν αναμενόμενη. Ήδη από τον Ιούνιο σε άρθρο μου στο Mediaka Nea είχα φωτογραφίσει αλλά όχι κατονομάσει τις κυρίες Χούκλη, Κοσιώνη και Στάη ως πιθανές για την ανάληψη του δελτίου. Και αυτό γιατί στόχος του Αντ1 όσον αφορά στο δελτίο είναι ένα σφιχτό, κλασικού τύπου δελτίο χωρίς πολλά παράθυρα, με έμφαση στο ρεπορτάζ. Και φυσικά η ανάκτηση της χαμένης ισχύος του δελτίου του Αντ1 που έχει να δει πρωτιά από την εποχή του Κουίκ και της Στάη. Πάντως με Τρέμη, Χατζηνικολάου και Χούκλη στα δελτία των 8 μιλάμε για έντονο ανταγωνισμό. Ποιος θα είναι ο νικητής; Θα το δείξει το κοινό.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"σε άρθρο μου στο Mediaka Nea είχα φωτογραφίσει αλλά όχι κατονομάσει τις κυρίες Χούκλη, Κοσιώνη και Στάη ως πιθανές για την ανάληψη του δελτίου."
Τρελή επιτυχία, συγχαρητήρια!