Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2010

Η Ρούλα Κορομηλά στο BIG BROTHER! Επίσημο Δελτίο Τύπου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ALPHA TV:
Η Ρούλα Κορομηλά παρουσιάζει το παγκόσμιο τηλεοπτικό φαινόμενο Big Brother, που έρχεται στον Alpha στις 3 Οκτωβρίου!

Ο Alpha με μεγάλη χαρά ανακοινώνει ότι η Ρούλα Κορομηλά δέχθηκε την πρόταση του σταθμού να παρουσιάζει τα Live Shows του «Big Brother».

Η Ρούλα Κορομηλά θα βρίσκεται κοντά στους «ενοίκους» του σπιτιού του «Big Brother», θα μοιράζεται τις δυσκολίες, τις χαρές, τα δάκρυα και τα γέλια τους και θα είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των παικτών και του τηλεοπτικού κοινού.

Η Ρούλα Κορομηλά δηλώνει ενθουσιασμένη με το project, καθώς έχει παρακολουθήσει διάφορες διεθνείς εκδοχές του «Big Brother», αυτού του τόσο δυνατού και απρόβλεπτου τηλεοπτικού προγράμματος.

Η Ρούλα Κορομηλά δήλωσε: «Ανυπομονώ να ξεκινήσει το project και να αποκαλύψω στους τηλεθεατές τις εκπλήξεις που περιμένουν τους τελικούς 14 παίκτες στο σπίτι του ‘Big Brother’».

Η Νατάσα Λεσιώτη (Υπεύθυνη Περιεχομένου Προγράμματος του Alpha) δήλωσε: «Ο Alpha είναι ενθουσιασμένος που η Ρούλα Κορομηλά αποδέχθηκε την πρότασή μας να παρουσιάζει την εκπομπή. Είμαστε σίγουροι ότι με το Big Brother τη σεζόν 2010 θα καθηλώσουμε το τηλεοπτικό κοινό».

Ελάτε μαζί μας από τις 3 Οκτωβρίου σ’ αυτήν τη συναρπαστική εμπειρία!

Περισσότεροι από 6.000 υποψήφιοι έχουν κάνει αίτηση συμμετοχής.
Ποιοι θα καταφέρουν να τα βγάλουν πέρα με τη μεγάλη περιπέτεια;

Η ομάδα διαλογής της παραγωγής ταξιδεύει σε ολόκληρη την Ελλάδα και έχει αφοσιωθεί στην αναζήτηση των καλύτερων υποψηφίων.

Ποιοι θα παραμείνουν ως το τέλος;

Όταν από τους 6.000 υποψηφίους επιλεγούν οι 14 παίκτες, τότε αυτοί θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τις πιο δυνατές και απρόβλεπτες προκλήσεις και να ζήσουν τη μεγάλη περιπέτεια.
Οι τηλεθεατές θα αποφασίζουν ποιος από αυτούς τους 14 τα καταφέρνει καλύτερα με τις διάφορες αποστολές και εκπλήξεις του Big Brother.

Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής;

Ο «Big Brother» έρχεται στον Alpha! Ζήστε την εμπειρία!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αμάν κι αυτή η Μενεγάκη... Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου της προτείνουνε βραδινό κι αυτή οοοχιιι...εκειιιιιι.Στα σίγουρα...Λίγη ανανέωση δε βλάπτει ,κοπελιά...

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΒΓΗΚΕ ΤΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΠΡΩΙΝΟ , ΔΙΑΤΗΡΗΘΗΚΕ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΄΄ΚΑΗΚΕ΄΄. ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΝΣΕΠΤ(Π.Χ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ). ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΦΘΟΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Big Roula is watching you!


10:07 π.μ
Δεν εχεις καθολου αδικο!!!